Binnen
& Buiten

Train je het liefste in de studio of buiten? Alles is mogelijk en bespreekbaar!
In hartje Noordwijk-Binnen bevindt zich de studio en heeft voldoende parkeergelegenheid.
De studio is te vinden op de 1e verdieping in het
pand aan de Losplaatsweg 28.

Wil je met zonnig weer buiten trainen? Ook dat kan zeker!
Er zijn voldoende mooie, rustige plekken in Noordwijk om dat te doen. Mocht je de training willen in de eigen privacy van je tuin? Ook dat is een mogelijkheid.

.

Sporten is voor
iedereen en overal

 

Afhankelijk van jouw wensen en het weer trainen we binnen of buiten.
Wil je liever altijd binnen trainen? Dan kan dat ook!

BINNEN

Een studio van 8 x 4 meter staat tot onze beschikking! Op de eerste verdieping aan het pand van de Losplaatskade 28. In deze studio heb ik een halterbank, veel verschillende soorten gewichten en hulpmaterialen om effectieve en afwisselende trainingen te geven.

De studio is van top tot teen aangekleed om je te motiveren!

Tevens staat er een speciale weegschaal waarop we zowel je gewicht als vetpercentage, bmi en spiermassa kunnen meten. Indien je dat wilt kunnen we aan de hand hiervan je vooruitgang meten en krijg je de resultaten ook mee naar huis. Het staat je vrij en is zeker geen verplichting.

BUITEN

Wanneer het weer het toelaat en je het graag wilt kunnen we ook lekker in de buitenlucht sporten. Dit kan in de privacy van je eigen tuin bijvoorbeeld maar ook op één van de vele mooie locaties die Noordwijk te bieden heeft. Denk hier bijvoorbeeld aan het bos, duin, strand en plein! Ik neem vervolgens alle gewichten en hulpmaterialen mee die we nodig hebben voor de training!

whatsapp icon