Gratis Proefles
& Aanmelden

Voor de proefles brengen we jouw doelen in kaart en starten we met een warming-up. Vervolgens zal ik de les zo goed mogelijk inrichten om gelijk te werken aan jouw doel, zodat je een goed beeld kan vormen van hoe het is om samen te sporten.

.

.

.

Jij kan dit
let's go

Gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles om te ervaren hoe het is om samen te trainen en wat ik voor je kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend uiteraard of je daarna samen door wilt gaan met trainen.

Ben je net als ik enthousiast om samen aan de slag te slaan? Te werken aan je doel? Schrijf je dan nu in voor de gratis proefles of meld je aan en dan kan ik niet wachten om samen te starten!

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je samen dit avontuur aan gaan? Dan kan je mij op meerdere manieren bereiken!
Je kan onderstaand aanmeldformulier invullen en sturen, maar je kan ook los mailen dat je interesse hebt naar patrick@justonetrainer.nl of een appje sturen aan 0633771589.

Heb je twijfels of een vraag? Schroom niet om mij te contacten via één van onderstaande manieren en ik antwoord je binnen 24 uur (tenzij anders vermeld op deze website):

Just One Trainer door Patrick de Ruijter

Mail mij op info@justonetrainer.nl
of patrick@justonetrainer.nl

Bel mij of app mij op: +31 (0)6 337 715 89

Adres studio:

Losplaatsweg 28 D
2201 CV Noordwijk

De studio is niet op vaste tijden hele dagen geopend. Mocht je spontaan langs willen komen om een kijkje te nemen dan ben je van harte uitgenodigd. Graag even een belletje of appje vooraf. Dan maak ik het mogelijk!
    Kijk er naar uit om er samen energiek tegenaan te gaan!

    whatsapp icon