Trainingen
& Tarieven

Personal Training zegt het eigenlijk al: de trainingen zullen gemaakt worden op basis van waar jij naar op zoek bent!

Wil je afvallen, een platte(re) buik, een strakker lichaam, betere conditie, sterk bovenlichaam, ben je herstellend van ziekte of blessure of ben je net bevallen en wil je weer langzaamaan verantwoord beginnen….? Alles is mogelijk!

Talloze oefeningen zijn er mogelijk met en zonder gewichten. Belangrijk is het om je spieren te blijven verrassen om zo spiermassa op te blijven bouwen. Door afwisseling blijft elke training interessant en wordt het nooit saai.

Het effect van training reikt veel verder dan bijvoorbeeld een strak lichaam. Het is goed voor de gezondheid en welzijn. Het houd je op de lange termijn vitaal en fit!

Samen Trots
op jouw vooruitgang

TRAININGEN

Om je een idee te geven van de mogelijkheden:

 • Circuittraining: dit is een training die bestaat uit een serie aaneengeschakelde oefeningen. Bij deze training draait het om om een mix van het opbouwen van kracht, balans, conditie en spierconditie. Hiervoor maken we gebruik van eigen lichaamsgewicht in combinatie met gewichten zoals o.a. kettle bells, halters, medicine ball, weerstandsbanden. Naar eigen wens kunnen we hier natuurlijk op aanpassen.
 • Krachttraining: deze training is gericht op het opbouwen van kracht, spiermassa en krachtstabiliteit. Ook hiervoor maken we gebruiken van eigen lichaamsgewicht, maar bijvoorbeeld ook de bankdruk en diverse gewichten.
 • HIIT (High Intensity Interval Training): deze training kenmerkt zich door het werken met intervallen van korte en intensieve oefeningen. Je houdt hier 90% tot 100% van je maximale hartslag aan en de rustmomenten zijn kort. In deze training wordt jouw uithoudingsvermogen en conditie verbeterd en werk je aan kracht van je spieren. De ideale training voor wanneer je wilt afvallen en/of je conditie wilt verbeteren maar niet een uur de tijd hebt. Deze training is namelijk 30 minuten en is fijn wanneer je opgewarmd aankomt zodat we gelijk samen aan de slag kunnen.
 • Bootcamp groepsles: op zondag van 10.00-11.00 geef ik ook een bootcamp groepsles aan de Losplaatsweg (naast De Bloesem). Dit is via vrije inloop. Je hoeft je dus niet van tevoren op te geven. Dit is een les van een uur waarbij we cardio en kracht afwisselen. Het lijkt het meest op circuittraining maar dan buiten en met meer mensen.

Elke type training is iedere keer anders en zal starten met een warming-up en eindigen met een cooling down. Uiteraard zoeken we samen de juiste balans van type oefeningen waarbij we je doel(en) realiseren. Bovenal staat sporten met een lach voorop!

TARIEVEN

Welke type training ook bij je past, het is het meest effectief wanneer je op regelmatige basis deze volgt. Dan behaal je grote resultaten!
Mijn advies zou zijn om 1 x per week of minimaal 1 x per 2 weken te trainen,
om zo een goed ritme te hebben.

De trainingen bij mij zijn mogelijk vanaf 1 persoon tot aan maximaal 4 personen. Op deze manier ben ik nog steeds in staat om iedereen op een goede en persoonlijke wijze te begeleiden.

Les van 1 uur

 • 1 persoon: €39,-
 • 2 personen:  €45,-
 • 3 personen:  €51,-
 • 4 personen:  €56,-

Les van 30 minuten HIIT

 • 1 persoon: €22,-
 • 2 personen:  €28-
 • 3 personen:  €34,-
 • 4 personen:  €40,-

Bootcamp groepsles

 • €6,- per uur

De eerste keer dat je bij mij komt zullen we 15 min langer afspreken om zo eerst goed je behoefte/doel in kaart te brengen. Zie het als elkaar beter leren kennen. Ik zal je dan ook wat vragen stellen waar je naar op zoek bent , zodat ik ook echt vanaf het eerste uur een goede training kan samenstellen!

Twijfel je nog of personal training of small group training bij je past of dat wij een match zijn en wil je het graag een keer proberen? Dat kan via een gratis proefles.

> Klik hier om deze aan te vragen!

whatsapp icon